Niet lang na de jaarlijkse zomer release van een nieuwe iPhone komt een onvermijdelijke parade van de manieren om te personaliseren en de bescherming van uw nieuwe gadget. Die opties variŽren van rubber gevallen die voor $ 19,99 kan worden gehouden bij uw plaatselijke Best Buy aan Louis Vuitton monogram scheden dat meer dan de telefoon zelf kosten (met een contract van twee jaar, natuurlijk), en het vooruitzicht van het kiezen van een kan heel zijn de taak inderdaad voor stijlbewuste gadget-liefhebbers.

Omdat het lijkt alsof de iPhone 4 is het maken van een zaak meer een noodzaak dan ooit, nu is een goed moment als elk om te praten over de vreemde deelmarkt die voor designer tech accessoires heeft geopend. Zou u brengen een paar honderd dollar op een case voor uw telefoon, of zijn zulke dingen absoluut frivool in je hoofd?

In veel opzichten is de aankoop van een iPhone of iPad is een stijl-bewuste keuze van bij het begin. Niet alleen zijn de producten van Apple berucht voor een uitstekende industriŽle vormgeving, maar het bedrijf verkoopt zelf actief aan mensen die esthetiek in het dagelijks leven te waarderen. Het heeft alleen zin dat sommige van die mensen ook genieten van belangrijke verbruiks inkomen, waarvan een deel ze bereid zijn te besteden om hun favoriete gadget zo mooi als maar kan maken.

Ben jij een van die mensen? Verrassend, ik ben niet. Ik heb geen iPhone (ik heb filosofische problemen met AT & T), maar mijn Blackberry is eeuwig onder een saaie zwarte behuizing, vooral omdat ik ben ervan overtuigd dat ik op een dag zal laten vallen in een toilet (ik werkte bij Best Buy gedurende drie jaar op de universiteit, het is verbazingwekkend vaak). Als dat gebeurt, wil ik niet om zo veel als een paar honderd dollar voor een geruÔneerde zaak, evenals een telefoon.